404 Error on User Accounts Page

General ShopSite user discussion

404 Error on User Accounts Page

Postby JeffIMC » Wed Jan 03, 2018 12:29 pm

We've got an install of ShopSite that's been running without issues for a while, and suddenly when we try to click into the "User Accounts" page under "Utilities" in the back end, we're getting a 404 error. All of the other back end pages appear to work properly and the file that link attempts to load is in the correct location on the server. Other posts on similar topics seem to mostly be resolved by making sure the cert and ShopSite secure URL are correct. In our case, both of these are correct, and have been for some time without any changes. Is there anything else in the settings that could cause this to suddenly occur?
JeffIMC
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 05, 2015 9:36 am

Re: 404 Error on User Accounts Page

Postby loren_d_c » Wed Jan 03, 2018 12:46 pm

Maybe someone/something deleted the user_config.cgi file from the ss directory. That is the executable that makes the Utilities > User Accounts menu.

-Loren
loren_d_c
 
Posts: 2527
Joined: Fri Aug 04, 2006 12:02 pm
Location: Anywhere

Re: 404 Error on User Accounts Page

Postby JeffIMC » Wed Jan 03, 2018 1:02 pm

Hi Loren, thanks for the quick reply. I checked and user_config.cgi is present in the ss directory and permissions all look ok to me.
JeffIMC
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 05, 2015 9:36 am

Re: 404 Error on User Accounts Page

Postby loren_d_c » Wed Jan 03, 2018 2:03 pm

Then a 404 (file not found) error doesn't make sense. Check with your host, ask them to check the log files to see if there is actually some other error (like a mod_security 403 error, or a 500 error or something) and the 404 error is just occurring because your site has a custom error page defined for that other error but it can't be found.

-Loren
loren_d_c
 
Posts: 2527
Joined: Fri Aug 04, 2006 12:02 pm
Location: Anywhere


Return to User Forum

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests

cron