HELP - ShopSite is no accepting proper values in the Shippin

This is an archive of old posting to the User Forum

HELP - ShopSite is no accepting proper values in the Shippin

Postby Nikolaus Gruchot » Wed Dec 29, 2004 4:06 am

Hi all,

I need to change the "Shipping by Weight" table since we have new shipping
rates starting January 1st due to the introduction of the "Autobahn" toll
for trucks in Germany 2005.

Now: Our complete shipping table is setup with numbers in the European
format:

0.000,00

Point is the thousand delimiter. Comma is the decimal delimiter. This was
entered and changed without problem using V 7.0.x

Now we are on V 7.1.x and the values cannot be changed. If I open our
existing and working table and hit save without any changes, ShopSite claims
that there are invalid values in the table that need changing.

If I change something to a new value, same scenario.

My best guess here is that ShopSite again wants 0,000.00 as format (BUG!),
but unless I am sure that I can change the complete table to US format and
that the values then will work properly in our EU store, I rather do not
touch anything and do not jeopardize the working setup.

I have found the values for the shipping by weight setup in the shipdata.aa
file in the 0,000.00 format. But I would rather not touch this file
directly.

Any hint how to proceed here?

Thank you, best regards and best wishes for 2005 for everybody!

Niko
- Germany
Nikolaus Gruchot
 

Re: HELP - ShopSite is no accepting proper values in the Shi

Postby jim » Wed Dec 29, 2004 5:07 pm

This issue deals with a limit of 2 decimal points of precision in the
weight tables and was resolved in the 7.1.2 release version. Upgrading
to that version should resolve the issue. See the knowledge base
solution at:
http://support.shopsite.com/kbase/view_ ... onID=S5501

Jim

Nikolaus Gruchot wrote:
Hi all,

I need to change the "Shipping by Weight" table since we have new shipping
rates starting January 1st due to the introduction of the "Autobahn" toll
for trucks in Germany 2005.

Now: Our complete shipping table is setup with numbers in the European
format:

0.000,00

Point is the thousand delimiter. Comma is the decimal delimiter. This was
entered and changed without problem using V 7.0.x

Now we are on V 7.1.x and the values cannot be changed. If I open our
existing and working table and hit save without any changes, ShopSite claims
that there are invalid values in the table that need changing.

If I change something to a new value, same scenario.

My best guess here is that ShopSite again wants 0,000.00 as format (BUG!),
but unless I am sure that I can change the complete table to US format and
that the values then will work properly in our EU store, I rather do not
touch anything and do not jeopardize the working setup.

I have found the values for the shipping by weight setup in the shipdata.aa
file in the 0,000.00 format. But I would rather not touch this file
directly.

Any hint how to proceed here?

Thank you, best regards and best wishes for 2005 for everybody!

Niko
- Germany

jim
 


Return to User Forum Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron